De zomervakantie is bijna voorbij en de eerstvolgende Damsigt Pubquiz staat al weer gepland! Vrijdagavond 13 september is De Boot weer klaar voor max. 13 teams van 4-6 personen, die strijden om de wisselbeker. Meld je team aan voor zondag 8 september.

Om teleurstellingen te voorkomen: teams moeten echt 4-6 personen zijn, dus 4, 5 of 6 teamleden. Weet je meer dan 6 mensen die graag mee zouden doen? Maak dan bijvoorbeeld twee teams van 4 en schrijf je daarmee in.

Aanmelden kan via activiteiten@wijkverenigingdamsigt.nl. Stuur een mail met daarin je teamnaam en het aantal deelnemers van je team. VOL = VOL!

De toegang is gratis, consumpties zijn tegen betaling. Betalen kan per team, contant of met pin, aan het einde van de avond.

Leuk om alvast te melden: zondagmiddag 6 oktober staat de eerste kids editie van de Damsigt Pubquiz gepland! Meer info volgt…