Het wordt herfst en we gaan langzaam weer naar binnen, zoeken de warmte en behaaglijkheid op. Buurtrestaurant De Boot heeft de kachel en kaarsjes aan en heeft in de maand november maar liefst twee avonden gepland om voor wijkgenoten te koken.

Lekker smullen voor weinig en o zo gezellig!

• 1e Woensdag van de maand, 6 nov 2019: eenpansmaaltijd
    • Voedzame maaltijd door klein groepje vrijwilligers gemaakt, zonder opsmuk
    • Je wordt verwacht tussen 18.00 en 18.30 uur
    • Kosten: 5 Euro per p.p. ter plekke te betalen via pin of contant. Inclusief drankje.
  • Zaterdag 9 nov 2019: laatste luxe 3-gangendiner van 2019
    • Deze koks koken in steeds wisselende samenstelling, 4 a 5 x per jaar.
    • Thema van de avond is: herfst!
    • Je wordt verwacht rond 18.00 voor de welkomstborrel en meestal zijn we rond 21.00 uur klaar met eten
    • Kosten: 10 Euro pp, kinderen onder 10 jaar betalen 7,50 Euro. Inclusief drankjes

Eet je mee? Leuk! Geef het door en stuur een mail naar buurtrestaurant@wijkverenigingdamsigt.nl. Als je dan even aangeeft voor welke dag je komt en met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen, dan krijg je van ons een ontvangstbevestiging.

PS Wil je weten wanneer de volgende edities zijn? Kijk dan in de activiteitenkalender.