De sneeuw is helaas weg in de voorjaarsvakantie maar we hoeven niet binnen te zitten!

Wij kunnen het niet laten en gaan een leuke activiteit organiseren in de voorjaarsvakantie voor tieners (10 – 17 jaar) – LASERGAMEN!

Wijkvereniging Damsigt organiseert op woensdag 24 februari speciaal voor tieners (10-17) in de wijk een lasergame toernooi in het Sijtwendepark.

Meld je zo snel mogelijk aan als individueel of als team (maximaal 8 personen) via info@wijkverenigingdamsigt.nl (graag voor donderdagochtend 18 februari).

Je hoort dan uiterlijk 19 februari hoe laat je bent ingedeeld. Deelname is gratis. We respecteren de COVID maatregelen waardoor publiek niet toegestaan is. Ook hebben we toestemming gevraagd aan de gemeente en gekregen….dus…..kom met ons het Sijtwendepark onveilig maken!