BSO PartouBuitenschoolse opvang Partou, locatie De Boot

“Bij Partou maken we van elke dag iets bijzonders. Soms met kleine dingen. Zoals een lief woordje, een knuffel of een vrolijke grap. Waardoor dat ene kind zich opeens iets vrolijker voelt. Het mag ook iets groots zijn, zoals een wild plan waar de hele groep enthousiast van wordt! Naar buiten gaan, een spannend spel bedenken, lekker bewegen of samen muziek maken. En als een kind eens niet lekker in zijn vel zit, is er ruimte voor wat extra aandacht. Waardoor een groot probleem opeens iets minder groot en zelfs oplosbaar lijkt. Door onze persoonlijke aandacht kunnen kinderen lekker zichzelf zijn, spelen, leren en plezier hebben. 

We willen ons vak zo goed mogelijk uitoefenen. Wij bieden een vertrouwde basis van rust, stabiliteit en persoonlijke aandacht. Dit combineren we met activiteiten die de fantasie en verbeeldingskracht van kinderen prikkelen. Zo zorgen wij voor die veilige, vertrouwde en inspirerende plek, naast thuis en school. Waar ze met plezier naar toegaan en blij van terugkomen.  

Kinderen leggen in de eerste twaalf jaar de basis voor de rest van hun leven. Wij leveren een positieve bijdrage aan die basis, hoe klein of groot ook. Op de groep met de kinderen, of achter de schermen, op het servicekantoor. Op welke manier we ook bijdragen, iets mooiers dan goede kinderopvang is er niet. Als het aan ons ligt, gaan al onze kinderen met een grote Plus van Partou het leven in. Bij Partou is elke dag bijzonder, en daar zijn we trots op!”

Meer weten? Kijk op de website van Partou of neem contact op met vestigingsmanager Annemarije den Oudsten op 070-3877231.